Programează-te la o discuție online cu mine   ->

Harta 3V

Valori. Vise. Vocație.

R.O.S.T.

Rădăcini     Orizonturi     Strategie     Tare-ca-piatra

Program de Ghidare Personală

înveți în doar 14 săptămâni

Cum să-ți clarifici și să pui în practică

Misiunea ta în viață

ca să începi o viață nouă, cu rost

Ca leul în cușcă sau ca hamsterul pe roată?

Sunt foarte indignat când văd oameni cu atâtea calități irosindu-se în nimicuri. Deși fiecare om e o taină, un întreg univers, o minune.

Totuși mulți oameni îmbătrânesc în slujbe pe care le urăsc, în care se simt blocați și care le consumă cei mai buni ani, îi storc de vitalitate și de tot ce au mai frumos în ei.

Există idealuri,  vise din copilărie și adolescență care îți șoptesc parcă ce anume te-ar împlini. Ai două opțiuni cu ele: Fie le șlefuiești și le transformi în realitate, treptat și meticulos, fie le abandonezi.

E o mare tristețe să trădezi copilul din tine.

Cei care fac asta plătesc de cele mai multe ori prin depresii sau crize existențiale și se umplu de remușcări ascunse și resentimente care răbufnesc uneori violent.

Unii chiar fac boli cronice sau psihosomatice.
Alții se adâncesc în vicii, comportamente distructive sau alte forme de evadare și anesteziere a conștiinței.

Sunt mulți oameni cu potențial enorm și pasiuni autentice care amână la nesfârșit să-și ia în serios darurile din ei și chemarea pe care o simt.

De ce crezi că amână oamenii?

Uneori amână zeci de ani să pună în lucrare darurile din ei și să-și împlinească viața. Care crezi că sunt motivele?

Știu. Ai să zici că există presiunea părinților, a societății, lipsa de timp, de curaj și încredere, inerția și rutina cotidiană, așteptările cunoscuților, îndatoririle zilnice, regulile societății și alte scuze și justificări copilărești.

E ca și cum ar zice:
Sunt prea ocupat să fac toată ziua lucruri neimportante, pentru alții care nu dau 2 bani pe mine și nu mai am putere să mă lămuresc ce vreau de la viață și ce vrea Viața de la mine!

Decât să îți pierzi timpul și energia adunând scuze și motive pentru a nu face ce te-ar împlini, mai bine ai folosi aceste resurse, timp și energie pentru a găsi modalități de a pune în practică valorile din tine, chemarea ta.

Niciodată nu e prea târziu să faci ce simți că te împlinește. Să-ți lămurești misiunea ta, sensul tău în viață și să iei o decizie importantă, să-ți clarifici și împlinești chemarea. Cu cât trece timpul cu atât va deveni tot mai greu.

În viață Timpul e limitat, cu o moarte toți suntem datori. Dar contează ce facem începând de azi cu timpul rămas. Ce valoare dăm acestui timp, cui slujim, ce punem în valoare?

Orice om trebuie să se întrebe care e misiunea lui în viață și în ce mod și-o poate șlefui și împlini. Și apoi să lucreze la asta. Poate fi cel mai important lucru din viață. Împlinirea întregii vieți poate depinde de asta.

Eu a trebuit să trec singur prin întreg chinul


Deși am devenit destul de cunoscut pentru activitatea mea publică
din ultimii 15 ani, totuși foarte puțină lume știe că am fost un adolescent răzvrătit, foarte dificil, nemulțumit, poet rebel, rocker, fan Black Sabbath, cu foarte multe frământări și chinuri existențiale care au durat ani de zile.

Am fost mereu în tensiuni cu părinții care își doreau un copil cuminte și ascultător care să se facă doctor. Părinții mei erau cu cele mai bune intenții, dar nu simțeau magnitudinea furtunilor și energiilor care se trezeau în mine.

Ei mă iubeau foarte mult și făceau multe sacrificii pentru mine. Nu aveau mari resurse financiare, erau oameni simpli, dar s-au chinuit să îmi pună la dispoziție (mai mult decât) tot ce aveam nevoie. Mai puțin libertatea de a-mi alege destinul, direcția în viață.

Așa am ajuns student la Medicină. Ei țineau foarte mult la viziunea pe care și-o făcuseră despre viitorul meu. Mă simțeam dator să le împlinesc visul. Eram cumva obligat de mulțimea de lucruri pe care mi le puneau la dispoziție. 

O altă parte din mine se revolta și căuta alte direcții. În fiecare lună mă gândeam la ce altă facultate mă voi înscrie eu la vara viitoare și îmi imaginam cum mă las de Medicină și mă apuc de altceva.

Încă din primul an am început să merg în timpul liber la cursuri și conferințe la alte facultăți, la Filosofie, Psihologie, Teologie, Sociologie sau la Litere. Am citit cu o sete enormă din toate aceste domenii. Am descoperit atunci marile cărți și marile idei ale lumii.

Au existat atunci câteva întâlniri ”întâmplătoare” cu oameni providențiali, cu câteva cărți cruciale și câteva întrebări fundamentale, care pe rând au făcut ca mintea mea să se aprindă ca pomul de Crăciun. Iar viața mea a început să se așeze treptat în oarecare ordine.

Cu cât trece timpul, situația se agravează,
dar niciodată nu e prea târziu:

După ce am devenit medic și m-am căsătorit, am început să lucrez la cabinetul meu privat pus la dispoziție tot de părinții mei. Trebuia să-mi întrețin familia.

Eram bun ca medic, mă străduiam să fac totul ca la carte. Eram foarte apreciat de pacienți.
Mai ales pentru abilitățile mele de comunicare. Se simțeau înțeleși, ascultați, aveam răbdare cu fiecare și atenție exclusivă.

Dintotdeauna am fost un bun ascultător, cu empatie înnăscută. Mi-aduc aminte că de foarte tânăr, mulți prieteni, colegi sau chiar necunoscuți mi se confesau, îmi povesteau lucruri tainice din viața lor. Deși era ca un dar, totuși uneori era dificil de purtat.

*
Țin minte că odată, când eram prin clasa a 7-a, mergeam cu autobuzul la mama mea la serviciu și omul din scaunul din fața mea a intrat în vorbă cu mine și mi-a povestit în cele 30 de minute ale drumului toată viața lui, cu drame și tragedii. Era un om simplu de la țară la vreo 60 de ani, îi murise un băiat într-un accident, avea probleme cu rudele de la o moștenire. Eu îl încurajam că va fi bine și că din tot ce trăim putem lua ceva bun. În final m-am trezit că omul plânge și îmi mulțumește că l-am ascultat și încurajat. Aveam 14-15 ani și poverile acestui necunoscut erau cam mari pentru mine, dar am fost uimit că m-am descurcat onorabil în a-l consilia. 
*

Încă din primul an în care am început să lucrez ca medic, deși eram foarte apreciat de pacienți și lucrurile mergeau bine, simțeam o neîmplinire, simțeam că nu mai am timp pentru lucrurile care erau cu adevărat importante pentru mine. Eram deprimat, mă simțeam blocat într-o viață care parcă nu era a mea.

Vedeam că doar a fi un medic bun, a câștiga un trai decent pentru familia mea muncind la cabinet de dimineață până seara, nu era o satisfacție, și treptat devenea o povară.

Cum am ieșit din criză

Atunci mi-am reevaluat prioritățile, am încercat să înțeleg ce forțe sunt în mine și nu sunt puse în acțiune și stau ca leii în cușcă. Mi-am stabilit câteva obiective și termene limită pentru ele.

Mi-am limitat programul zilnic la cabinet și mi-am făcut un al doilea program de lucrat la obiectivele stabilite. Au fost căderi, deznădejdi și reveniri, au fost ajustări, abandonări și reformulări ale obiectivelor și a modului de abordare a lor.

Au fost câțiva ani de zbateri, eșecuri și ridicări, dar treptat am înțeles ce funcționează și cum. Practic mi-am clarificat Misiunea personală și mi-am făcut o strategie personală care mi-a schimbat viața. Așa am prins aripi. Viața căpăta sens, gust, culoare.

Alături de câțiva prieteni am înființat apoi asociația Bucovina Profundă și treptat am început să facem acțiuni culturale și educaționale, conferințe, seminarii, programe nonconformiste de educație pentru liceeni și studenți, acțiuni civice etc.

Rostul, Misiunea personală

Cea mai de suflet acțiune pentru mine a fost proiectul ARCUS, proiect de educație alternativă și consiliere personală pentru tineri. Timp de 10-11 ani au trecut zeci de tineri prin ARCUS. Au rămas în urmă sute de amintiri frumoase, dialoguri pe care nu le poți uita și momente prețioase.

Prin acest proiect am vrut să întorc acele întâlniri ”întâmplătoare” de care vorbeam mai sus, pentru alții aflați în crize existențiale.

Bucuria mea cea mai mare era să văd cum le sclipesc ochii când aflau ceva interesant, pe care îl simțeau a fi de importanță vitală pentru ei, când vedeam cum se aprindea și ”pomul lor de Crăciun” din mintea lor. Am rămas prieten pe viață cu unii din acești tineri.

Cursurile de la ARCUS erau inedite, originale, greu de încadrat, dar cu rezultate foarte interesante. Le-am numit în multe feluri de-a lungul timpului: cerc de hermeneutica realității, laborator de cultură și atitudine românească, educație non-formală, dezvoltare personală, coaching / mentoring pentru excelență și alte denumiri sofisticate. 🙂

Nu știu care era cea mai bună denumire pentru aceste metode, dar pot spune că le aplicam cu pasiune, pentru că le consideram o datorie, o bucurie, o onoare și poate cea mai importantă cale a mea de a contribui la a face România mai bună. Cu picătura.

Chiar dacă unora nu le place să audă asta, spun asta des, pentru că asta cred: această țară se poate schimba cu adevărat doar cu fiecare român în parte. Și poți începe doar de la tine.

*

În timp am rafinat metodele aplicate pe mine și pe acești tineri și așa a apărut Strategia R.O.S.T (Rădăcini, Orizonturi, Strategie, Tare-ca-piatra) și acest Program de ghidare personală în care sunt cu pasiune implicat.

Eu a trebuit să trec singur prin întreg chinul și să bâjbâi în întuneric până să ies la suprafață, dar în acest Program de 3 luni eu ghidez personal pe cei ce vor să învețe cum să-și clarifice rostul, Misiunea lor în viață și să o pună în practică.

Ce îți propun, care e soluția concretă?

Te invit să te înscrii în R.O.S.T, Programul meu Premium de ghidare personală, ca să înveți în doar 14 săptămâni cum să-ți clarifici și să pui în practică Misiunea ta în viață

Am conceput acest Program ca pe o călătorie spre tine însuți, spre rosturile mai adânci puse în tine.

Te invit într-o expediție interioară de 3 luni în care te voi ghida personal să-ți
➼ lămurești ierarhia valorilor tale, visele și vocația ta,
➼ stabilești obiective aliniate cu chemarea ta,
➼ capeți claritate și împăcare interioară,
ca să devii mai împlinit în Rostul tău și să pui în practică Misiunea ta în viață.

În ce constă Programul R.O.S.T și cum se desfășura el în mod concret:

Timp de 14 săptămâni, pe o structură clară, te invit la:

14 Cursuri online care acoperă integral cele 8 capitole – 60-90minute / curs 
un Seminar săptămânal online LIVE și interactiv pe Zoom, în fiecare joi de la 19:00.

La fiecare Curs online vei primi informații, inspirație, energie și câteva teme și misiuni concrete de îndeplinit. Pentru a rezolva aceste misiuni, tu vei lucra zilnic în jur de o oră, în medie.

La fiecare Seminar săptămânal de joi
vom face întrebări și răspunsuri, voi da feedback și încurajări, te voi ajuta să finalizezi misiunile și temele primite la curs, să rezolvi eventualele tale blocaje, să depășești provocările. În plus te vei folosi de experiența și energia celorlalți membri ai comunității și vei cunoaște și comunica cu oameni interesanți care au aceleași preocupări cu tine.

Toate acestea vor funcționa ca un puzzle, o hartă multidimensională spre tine însuți, o călătorie experiențială și transformațională a vieții tale.

Programează-te aici pentru o discuție online cu mine:

Discuția este liberă și fără obligații, dar mă pot ocupa de un număr limitat de persoane.
Pentru perioada următoare am doar câteva locuri disponibile.

Mircea Pușcașu - R.O.S.T : Program de Ghidare Personală

Cine este Mircea Pușcașu?

În primul rând, pentru tine Mircea Pușcașu poate fi o călăuză personală care să te ghideze pas cu pas în acest program.

⇒ Eu sunt Mircea Pușcașu

Sunt medic, consilier personal, trainer, formator, mentor  etc, dar, mai important: sunt pasionat de lucrul cu oamenii și fascinat de imensul potențial sădit în fiecare om.

În 2009 am fondat asociația culturală Bucovina Profundă și site-ul omonim, iar în 2012 am inițiat proiectul educațional ARCUS, unde am ținut cursuri, seminarii, consilieri, am organizat conferințe, evenimente culturale, traininguri etc.

Am fost membru fondator al platformei civice Starea de Libertate și membru al Federației Naționale ProVita.

Am absolvit Facultatea de Medicină acum vreo 20 de ani, sunt creștin ortodox asumat, căsătorit de peste 20 de ani și am 4 copii minunați.

Sunt autorul strategiei R.O.S.T  (Rădăcini, Orizonturi, Strategie, Tare-ca-piatra) și coordonatorul acestui program de ghidare personală.

Pot fi pentru tine o călăuză personală care să te ghideze pas cu pas în acest program.

Programul R.O.S.T  este conceput de mine pentru a te ajuta să te cunoști mai bine, să-ți lămurești ierarhia valorilor, visele și vocația, să-ți clarifici prioritățile tale reale, să-ți stabilești obiective aliniate cu chemarea ta, să găsești metode de pus în practică obiectivele, să capeți claritate și hotărâre, să fi împlinit în Rostul tău, în Misiunea ta în viață.

Ce obții în program? → De ce ai vrea să te înscrii?

7 beneficii pe care le poți obține

dacă decizi să intri în program:

  CLARITATE

Ieși din confuzie și nehotărâre. Înțelegi ce vrei, ce ai, unde ești. Îți lămurești orizonturile, unde vrei să ajungi și cum vei face asta.
Devii conştient de prioritățile tale reale şi îţi setezi obiective clare, aliniate cu chemarea ta, cu Rostul tău.

  CUNOAȘTERE 

Descoperi cine ești. Care-ți sunt rădăcinile, potențialul și modelele.
Înveți care e Misiunea ta în viață și începi să o pui în practică.

  LIBERTATE

Te eliberezi de poverile interioare. Te împaci cu ceilalți, cu conștiința, cu tine însuți.
Îți asumi Adevărul cu pace. Te face Liber. 

④   COMUNIUNE

Îți găsești mediul propice, comunitatea, camarazii. Nucleul tău de sfat, gândire și inițiativă.
Nu mai duci lupta singur. Construiești Cetate din loialitate și siguranță. Stai umăr la umăr, inimă la inimă.

⑤  INSPIRAȚIE

Din victimă devii creator. Pui în practică ce nu mai îndrăzneai să visezi.
Îi inspiri și îi implici pe cei din jur spre a înmulți binele în raza ta de acțiune, în Orizontul tău.

  PUTERE

Devii conștient de punctele tale tari și le pui în valoare.
Devii conștient de punctele tale slabe și iei decizii pentru întărirea lor.
Un om puternic își cunoaște slăbiciunile și lucrează la ele. Devine Tare-ca-piatra, de nezdruncinat.

⑦  ÎMPLINIRE

Traduci în practică Misiunea vieții tale, Rostul tău.
Lucrezi la împlinirea potențialului tău, ca să îți schimbi viața pe mai multe paliere.

Programează-te acum la o discuție online cu mine:

Cuprins și detalii

Apasă pe fiecare capitol pentru a-i vedea cuprinsul:

♦️- Rutină și  Jurnal
Introducere. Criză – crize. Schimbarea necesară
Mindset, optică. Așezarea minții
Metoda R.O.S.T. – Provocarea* de 90 de zile:
– Rutina de dimineață. 5 pași în 30 de minute
– Jurnalul zilnic. 10 minute dimineața și seara

♦️- Autocunoaștere. Patimi și Virtuți
Presetare. Priming. Experiment social
Miză. Obiective primare
Autocunoaștere. Filosofii antici
Lucrarea interioară. Inima curată. Dragostea
Patimi și virtuți. Cunoașterea de sine
24 puncte forte și 12 defecte
Testul MBTI – 16 personalități
Cum începi să te cunoști. O analiză după Jordan Peterson

♦️- Identitate. Momente de glorie. Mentori
Cine ești tu? 10 fațete
Ești autentic? Comportamente neautentice. Cum și de ce apar
Capricii VS. Valori.   Ce faci VS. De ce. Motive interioare
Momentele tale de glorie / grație. Ken Robinson
Mentori. Oameni care ți-au luminat viața

♦️- Neam, bunici. Modele și recunoștință
Neamul – Taina care mă apără
Geografie sentimentală. Genetică spirituală
Dimensiunea românească a existenței. Cuvânt, limbă, poezie, patrie
Bunicii. Neamul ca lung șir de bunici
Eroi, genii, sfinți. Modele vii. Recunoștință.

*
Rutina de Dimineață. 5 pași în aprox. 30 de minute:
1 – Îți faci patul.  Focus, ordine, disciplină.
2 – Trezirea trupului și a minții. Igienă și mișcare.
3 – Așază-te în fața lui Dumnezeu.  Liniștire și rugăciune.
4 – Hrană pentru minte. Citește câteva rânduri. Dă tonul gândirii.
5 – Jurnalul tău zilnic. 10 minute dimineața și seara

Jurnalul zilnic. 10 minute dimineața și seara
Dimineața: Recunoștința e o atitudine foarte importantă.
● 3 lucruri din viața ta pentru care ești recunoscător.
Sunt recunoscător pentru..1.  ______   2.  ______  3. ______
Fă un plan sumar pentru ziua care începe.
Ce ar fi foarte bine să reușesc să fac azi?
1. ______   2.  ______  3. ______
● Afirmații zilnice. Cum vrei să devii
Azi voi fi.. 1.  ______   2.  ______  3. ______
● Cum NU vreau să fiu / gândesc azi
Azi NU voi mai fi.. 1.  ______   2.  ______  3. ______

Seara:
● 3 lucruri bune care s-au întâmplat astăzi…
1.  ______   2.  ______  3. ______
● Cum aș fi putut face ziua de azi mai bună?
1.  ______   2.  ______  3. ______
● Un gând valoros pe care l-am avut / citit azi:
( /gânduri, emoții, idei, planuri, întâmplări, concluzii)
_____________________________________

♦️- Vise. Copilul din tine. Exercițiul Jose Saramago
Cum ajungi de la vis la realitate?

♦️- Valori. Ce definește o viață bună?
Sens, valori, emoții echilibrate, pacea interioară
Efectul Butterfly: 
Valori  –  sensuri  – emoții  – decizii – comportamente  – Viață
Valorile tale NON-negociabile
Ierarhia valorilor. Puterile tale. Top 7+/-

♦️- Vocația ta. Instrumente:
Cum poți să-ți găsești vocația? Primii 5 pași
4 seturi de întrebări care te pot ajuta să-ți găsești vocația

♦️- Voință. Resurse. Timp, atenție, entuziasm.
Decizie și Emoție. Focus, limbaj, intenție, postură.
Poveste. Motivație. Strategie. Tactică.
Priming – 4R:
– Rutină, Recunoștință, Recapitulare, Rugăciune
– Dăruiește. Ajută. Încurajează.

♦️- Misiune, Sens, Rost. Metoda sintactică: 
Cum să-ți clarifici Misiunea. 5 elemente necesare:
1- Cine ești tu?
2- Ce faci cel mai bine? 
3- Pentru cine? 
4- Ce-și doresc, ce au ei nevoie?
5- Cum se transformă, ce obțin ei după asta?

IKIGAI – diagrama vieții:
”motiv de a exista”,  ”sensul practic al vieții”
iki – existență, viață;  -gai – motiv, sens.

Nu trăim în Realitate,
ci în Povestea pe care ne-o spunem despre realitate.


♦️- Războiul narațiunilor
Narațiunile concurente. Cine stăpânește lumea?
Război spiritual global

Istoria războiului = Istoria tehnologiei
Războiul împotriva populației

Soluții.
Ce poți face?
Cum să stai puternic în povestea ta, în rădăcinile tale
Religia și patriotismul. Adevărul. Russell și Soljenițîn

♦️- Povestea ta.
Începutul și sfârșitul.

Capitolele tale. Următoarele pagini
De ne-perturbat. Story: Farizada
Eroismul zilnic. Exerciții zilnice de libertate și conștiință. Cum îți stabileștii Limitele

Probleme ale Lumii de azi.
Documentare Bonus:
Monopoly. Money As Debt. Catherine Austin Fitts. Century Of The Self.
Yuri Bezmenov. The Social Dilema. James Corbett. The AI Dilemma

♦️- Împăcarea cu ceilalți
♦️- Împăcarea cu tine însuți
♦️-
Împăcarea cu Dumnezeu

Povestea Împăratului Gri
Cum te împaci cu ceilalți și cu tine însuți
Primii 4 pași necesari
Metoda celor două scrisori
Iertarea în ambele sensuri și prevenția interioară

Pacea interioară.
Liniștea sufletească, pacea conștiinței, împlinirea rosturilor

Împăcarea cu Dumnezeu
Un început în 4 etape

Context
Exerciții de imaginație
Dublul viitor
     Catastrofa pe care o eviți
     Viitorul ideal. Day dreaming

Viziune integrală

Orizont viitor – Schiță pe 8 direcții

Obiective
Titlu, scurtă descriere
Criteriul de succes, încadrare în timp

 

♦ Context
♦ Analiza profundă:
– Ierarhia obiectivelor.
– Formularea SMART-FLUENT
– Motivația primară. Triplul DE CE
– Clarificare. Analiza profundă. Impact
♦ Obstacole reale și potențiale. Soluții + Prevenție

♦ Strategie și acțiune
– Tehnica ELEFANT. Operaționalizare
Obiective secundare. Borne intermediare.
Etape lunare, plan săptămânal
Micro-acțiuni zilnice

♦ Monitorizarea progresului. Metode.
♦ Voința – 4V. Motivație, structură, disciplină, acțiune
Blocaje și sincope. Întărirea voinței

♦ Izolare și singurătate

Divide et impera
Mulțimile însingurate
Cele 5 condiții ale psihozei în masă
Mattias Desmet – Mass Formation Psychosis
Diferența între dictatură și totalitarism

Cele mai puternice 5 regrete de la sfârșitul vieții – Bronnie Ware
Ce nu ai îndrăznit în viață?  The Bucket List

♦ Cum schimbăm România?
Rețea încâlcită – Nod clar – Rețea clară – Plasă de rețele – Impact național
Revoluție interioară

♦ Soluții. Grup activ – Nod clar
Ce vei face tu concret? Prietenii tăi
Cetatea ta. Cetatea noastră
Rețele naționale. România noastră

+Rescrierea poveștii personale

♦️- Misiunea personală
Puzzle în 5 piese
Recapitulare.Reformulare.

♦️- Strategie personală. Tactici.
Rutina zilnică + săptămânală
Termeni, borne, angajament

Consolidare. Follow up

BONUS. Pe lângă cele cuprinse în cele 8 capitole, acest program cuprinde și o serie de bonusuri și surprize pe care nu prea le găsești în altă parte și care îl fac probabil unic în România:

  ♦️  Acces privat timp de 6 luni la întreg Programul și Grupul special de suport
  ♦️ 
Ghidare personală. Mentorat săptămânal de grup. Sesiune individuală de deblocare la nevoie
  ♦️  Metodă experiențială. Teme și provocări transformaționale care fac eșecul imposibil

  ♦️  O sesiune privată de consultanță, 45 de minute 1la1 cu mine online
  ♦️  Bibliografie + Cărți în format PDF + Documentare
  ♦️  Podcast DML – Oameni speciali în Dialog la Marginea Lumii
 + Alte surprize pe care nu le mai menționez aici. Altfel n-ar mai fi surprize 🙂

Dacă vrei să vezi dacă acest Program ți se potrivește, dacă te califici și dacă conținutul lui se califică la așteptările tale, atunci programează-te acum la o discuție online cu mine:

Garanție 100%

Sunt 100% convins de valoarea Programului R.O.S.T, de puterea lui de impact și de transformare asupra vieților celor ce îl pun în practică.  Și 100% îți va plăcea și îți va fi de real folos și ție.

Dar dacă, din orice motiv, vei decide că nu este pentru tine după prima lună,
atunci vei primi banii înapoi fără complicații sau explicații.

Testimoniale

Am lucrat până acum cu câteva sute de oameni și efectele au fost peste așteptări.
Am primit foarte multe de mesaje pozitive.

Iată ce spun unii din cei care au lucrat deja cu mine:

Hai să recapitulăm care-i planul pentru cele 14 săptămâni!

Ce primești ca membru în Programul R.O.S.T:

♦️ Acces la Cursurile online care acoperă integral cele 8 capitole,
14 cursuri, 60-90minute / curs

♦️ În fiecare joi la ora 19, Seminar online LIVE săptămânal, ~120minute/seminar,
în total peste 60 de ore de cursuri și seminarii

♦️ Acces privat timp de 6 luni la întregul Program și Grup de suport

♦️ Ghidare personală. Mentorat săptămânal de grup. Sesiune individuală de deblocare la nevoie

♦️ Metodă experiențială. Teme și provocări transformaționale care fac eșecul imposibil

♦️ BONUS: O sesiune de 45 minute de Consultanță personală, 1la1 cu mine online

♦️ Bibliografie + Cărți în format PDF + Documentare

♦️ Podcast DML  Oameni speciali în Dialog la Marginea Lumii + Alte surprize

Programează-te aici la o discuție online cu mine:

ATENȚIE!  Acest program NU este recomandat celor care:

  • nu sunt pregătiți să iasă din zona de confort, pentru a explora noi opțiuni și perspective inedite,

  • nu sunt dispuși să se implice total în proces, ci se așteaptă ca altcineva să le rezolve problemele,

  • nu au o motivație clară și nu simt urgența și necesitatea de a face schimbări în viața lor,

  • doar caută atenția unei persoane binevoitoare, căreia să i se plângă de alții și de la care să primească un „masaj emoțional”,

  • le place doar să viseze și să vorbească despre sine, dar nu sunt dispuși să facă eforturi și să-și asume riscuri pentru a reuși.

Contact

Daca ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit
pe această pagină, te invit să mă contactezi la: